Få Multipor Isoleringssystem hos MurerBorg

Problemer med skimmelsvamp, kolde & fugtige vægge? 
Hos MurerBorg kan du få den rette vejledning og hjælp, hvis du har behov for indvendig efterisolering af de kolde ydervægge i hjemmet. Vi har stor erfaring med Multipor isoleringsløsning, der optimerer dine kolde rum, til brugbare m2 med forbedret og sundt indeklima.

Ring på  41 31 70 30

Fremsend evt. billeder:

Står der en væg i vejen? 

MurerBorg, løser problemet. Vi har mange års erfaring med nedrivning af bærende vægge, så det dejlige køkken/alrum er muligt.  

Hvorfor ikke vælge den bedste isoleringsløsning fra starten?

Vi tilbyder den bedste isoleringsløsning, med Multipor der hovedsageligt fremstillet af kalk, sand og vand og genbrugs porebeton. Derfor er produktet også Nature Plus Certificeret, Indeklimamærket og har ikke mindst opnået Cradle to Cradle mærket. Du får en varig løsning og et fantastisk indeklima. Med Multipor Isoleringssystemet kan du få efterisoleret dine indvendige ydervægge uden at ændre bygnings udtrykket. Løsningen er mineralsk og u-organisk, og 

“ånder “ sammen med din eksisterende væg. Isoleringspladen er diffusionsåben og kapillaraktiv, og det betyder i praksis at fugt optages og afgives stille og roligt til dit rum. Det vil sige at du slipper af med sommerkondens og den dårlige fugtige luft  og lugt der vil give mulighed for at anvende rummets m2 til nye formål. Multipor Isoleringsplader tåler også fugt, så hvis der uheldigvis skulle opstå en vandskade en dag eller lignende, så kan isoleringspladerne udtørres uden at tage yderligere skade.

Multipor systemløsning er den rette løsning til:

  • Indvendige kolde vægge
  • Indvendige kolde lofter
  • Fredede ejendomme
  • Bindingsværk 
  • Udvendig facadeisolering

Overlad trygt arbejdet til os!

Det er vigtigt at vælge den helt rigtige løsning, når der skal laves noget om i hjemmet. Det er den trygge base, hvor alt skal fungere optimalt. Med det rette valg fra begyndelsen, når du skal efterisolere eller ombygge, undgås bygningsskader i fremtiden. Den forkerte løsning kan sidste ende kan være en dyr affære.Hos MurerBorg ser vi det som vores ansvar og fornemste opgave at finde den rigtige løsning i samarbejde med dig. Vi  tænker kreativt på langsigtede holdbare løsninger og det er vigtigt for os at du  kan have have tillid til os. Vi er her for at give dig den bedste oplevelse

Processen med opsætning af isoleringssystemet

Med Multipor Isoleringssystemet vil vi montere isoleringspladerne til væggen uden at gøre brug af dampspærre. Herved undgår vi at der kommer varm luft mellem det oprindelige murværk og den nye isolering. Hvis man bruger en metode, hvor det påsættes ved hjælp af et dampspærre, så risikere man at der allerede fra start af, vil ryge varm luft mellem plade og mur, hvilket kan skabe kondens. Da dette system er diffusionsåbent, gør det også at du vil have et godt og sundt indeklima, da isoleringen selv er med til at fugtregulere. En anden vigtig ting, når man opsætter pladerne, er at alt skal fjernes inden man opsætter isoleringen, dvs. tape eller puds skal væk – sådan at isoleringspladerne bliver opsat på et bæredygtigt underlag. Hvis man undervejs i arbejdsprocessen finder skimmelsvamp eller andet på murværket, så skal dette fjernes inden man påsætter pladerne.

Hvis du vælger Multipor Isoleringssystemet, vil du hurtigt opdage at dette system indebærer et komplet program af produkter på markedet. Der findes specielt lerpuds, maling, kalkfinpuds og meget mere. Det er alt sammen noget, vi kan rådgive dig om, så du er med i hele processen. Overraskende mange vælger Multipor i dag, når de skal have indvendig efterisolering i hjemmet. Det er blevet en populær løsning, og med rette. Hvis du er i tvivl om det er den rette løsning for dig og dit hjem, så er du altid velkommen til at kontakte os, og så kan vi både give dig et uforpligtende tilbud og vi kan vejlede dig til, hvad vi synes ville være det optimale valg for dig. 

Vi vender tilbage indenfor 24 timer!

Ring på 41 31 70 30

Fremsend evt. billeder:

Murerborg ApS

Ryesgade 96, 1. sal. th
2100 København Ø

 

Tlf: 41 31 70 30
Mail: borg@murerborg.dk

 

phonephone-square