Vådrumsmembran

Home / Vådrumsmembran

Eliminer vandskader

Skal dit vådrum sikres mod vandskader?

Få et tilbud på vådrumsmembran
Ring på: 4131 7030
Eller send os en mail

Hvorfor vælge MurerBorg til etablering af din vådrumsmembran?

Da et nyt badeværelse som regel er en stor investering bør du tage dine forholdsregler i forhold til at sikre dig mod eventuelle vandskader, hvilket vådrumsmembranen minimerer.

Vådrumsmembran sikrer dig mod skader i dit badeværelse. Vådrumsmembran placeres bag fliserne i dit badeværelse, både på gulve og vægge og sikrer at konstruktionen er tæt, og du derved ikke får vandskader. Vådrumsmembranen anbefales, da dette sikrer at der ikke sker skade i dit badeværelse, på trods af mangelfuld udluftning i rummet.

Vådrumsmembran er en forholdsvis billig løsning, men skaber stor sikkerhed for fremtidige vandskader, og da det er vanskeligt at lave totalt tætte konstruktioner, anbefales vi hos Murer Borg derfor, at ethvert badeværelse sikres med vådrumsmembran, for vores kunders skyld. En vandskade kan kan give store konsekvenser, alt afhængig af skadens omfang, og derfor sikres der altid med vådrumsmembran når MurerBorg udfører opgaver i vådrum.  Årsagen til dette er, at vi er interesseret i at levere det bedst mulige resultat for vore kunder, hvor vi ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten.

  • Eliminerer vandskader
  • Obligatorisk hos MurerBorg
  • Sikrer tætte konstruktioner
  • Anbefales af MurerBorg
  • Billig løsning ift. vandskader
  • Kræver erfaring med membran

Vådrumsmembran

Få et tilbud på nedrivning af din bærende væg
Ring på: 4131 7030
Eller send os en mail

Kontakt os

Smid os en besked og vi svare dig hurtigst muligt.