Tilbygninger

Home / Tilbygninger

Vil du bygge til?

Få et tilbud på en tilbygning
Vi har stor erfaring på området

Ring på: 4131 7030
Eller send os en mail

Hvorfor vælge MurerBorg til din tilbygning?

En tilbygning til dit hus kan have mange fordele, og der findes et utal af måder, hvorpå du kan bygge til og øge antallet af kvadratmeter i dit hjem.

Måske er du træt af en for lille entre, mangler et ekstra badeværelse, eller vil kaste dig ud i en helt ny etage? Der er mange muligheder, alt efter hvilket behov du har for mere plads.

En ny tilbygning kan være en udestue, med en muret væg og store vinduer der kan fange solens stråler og forlænge sommeren.  Det kan også være et stort rummeligt badeværelse, hvor der er plads til lidt ekstra velvære. Om du er til den ene eller anden type tilbygning, så kan du gøre klogt i at overveje, hvordan du vil bruge den ekstra plads – dette sikre at du ender op med det helt rette resultat, og din nye plads bliver udnyttet præcis som du havde tænkt dig.

  • Få ekstra plads i dit hus
  • Søg inspiration når vil bygge til
  • Overvej hvad pladsen skal bruges til
  • Konsulter en fagmand
  • Søg om diverse tilladelser
  • Overvej din tilbygnings udseende

Hvem skal bygge til?

Når du skal have lavet en tilbygning er der flere regler du skal overholde, hvilket du først og fremmest bør undersøge.

Herefter kan du overveje hvem der skal udføre arbejdet. Kan du selv lave noget af det, og har du mod på det, eller vil du overlade projektet til trænede håndværkere?

Såfremt du overvejer brugen af håndværkere, er fordelen herved faglig kyndighed og garanti for at arbejdet og tilbygningen opføres korrekt.

Hos MurerBorg står vi altid klar til at vejlede dig i processen, og vi hjælper dig gerne med at sikre at du får den tilbygning du har drømt om.

Mangler du plads?

Mangler du lidt ekstra plads og har du fået en god idé? Tilbygninger er en god måde at udvide dit hus, måske til et ekstra værelse, en udestue eller et ekstra badeværelse? Der er mange typer for tilbygninger, og det er næsten kun fantasien der sætter grænser. Når du skal tilføje en eller flere tilbygninger til dit hus skal du typisk have muret, og her er det vigtigt at finde den murer som lytter til dine ønsker, og som kan føre dem ud i livet. En tilbygning kan være lille eller stor, og være bygget af forskellige materialer. Du bør overveje, hvordan du ønsker at benytte den ekstra plads. Hos MurerBorg er vi vant til at håndtere en tilbygning og vi involverer vores kunder, så vi ved at produktet vi leverer, lever op til dine forventninger. Hos Muremester Borg går vi ikke på kompromis med hverken kvalitet eller finish, og derfor benytter vi kun de bedste materialer på alle opgaver – og dette er også gældende når vi løser en opgave for dig.

Tilbygning

Få et tilbud på nedrivning af din bærende væg
Ring på: 4131 7030
Eller send os en mail

Tilbygninger – din måde at skabe mere plads

En tilbygning kan tilføre dit hus nyt liv, du kan ændre hele dit hus udseende. Du kan vælge at få en tilbygning der er i stil med dit hus, eller gå den anden retning og få tilbygningen til at skille sig ud fra det nuværende. Der er mange ting at tage stilling til – men vigtigst af alt er, hvordan skal du bruge den ekstra plads? Tilbygninger er typisk en løsning mange vælger, da de mangler plads, men dybest set er glade for deres hus, og hvor de bor. Derfor er tilbygninger en god løsning, og det kan tage sig ekstra godt ud, med lidt ekstra plads. Hos os garanterer vi dig kyndig vejledning i processen, og en inddragelse i alle beslutninger, hvilket vi mener, sikrer at vi kan imødekomme alle dine ønsker, hvilket er vores primære mål, ved enhver opgave vi løser for vore kunder. Er du nået langt i dine overvejelser og ved præcis hvad dine tilbygninger skal bestå af, eller har du blot besluttet at du skal have bygget til, men ikke ved hvordan – så kontakt os endelig til en snak om hvilken type opgave vi kan løse for dig.

Tilbygning til hus

Er du glad for hvor du bor, men er der lidt for trangt? Har du overvejet at finde noget større, men stoppet dine tanker grundet kærligheden for din nuværende bolig? Har du overvejet en tilbygning til huset? Med en tilbygning kan du blive hvor du er, og forvandle din bopæl og dine omgivelser. En ny entre eller et ekstra værelse kan forandre hele dit hus. Det er en investering –ja, men med flere kvadratmetre bliver du måske ekstra glad for dit hjem, og står du en dag og skal sælge huset, så kan en tilbygning potentielt øge værdien af dit hus.

Kan det lade sig gøre med en tilbygning?

Alt kan lade sig gøre – så længe du selv tror på det. Har du taget beslutning og vil lave en tilbygning til hus, så er det bare med at komme i sving, og sætte enten dig selv eller andre fagfolk på sagen. Du skal indhente en tilladelse til din tilbygning, og du skal overveje hvor stor din tilbygning eller tilbygninger skal være. Tilbygninger til hus kan komme i mange afskygninger, og derfor kan det være en god idé at søge inspiration, så du opnår en fornemmelse af, hvordan netop din tilbygning skal se ud. Måske ønsker du ekstra lysindfald når du får lidt ekstra plads, eller måske skal tilbygningen bestå af et nyt badeværelse, der er rummeligt? Dette er alt sammen spørgsmål der er gode at stille sig selv, og dette kan lede til næste spørgsmål – hvem skal udføre din tilbygning til huset? Du har muligheden for at konsultere flere håndværkere, men vi garanterer dig, at hos MurerBorg er du i centrum. Vi anser vejledning og involvering af vores kunder i hele processen, som en væsentlig faktor for at vi kan levere et godt stykke arbejde, og afgørende for at du opnår den tilbygning som du har drømt om. Vi står altid klar til at rådgive dig, hvis du skulle have spørgsmål – og ønsker du i den forbindelse også et uforpligtende tilbud – så kontakt os.

Tilbygning

Få et tilbud på nedrivning af din bærende væg
Ring på: 4131 7030
Eller send os en mail

Tilbygning inspiration

Har du besluttet dig for at få lavet en tilbygning til dit hus, er det store spørgsmål måske bare, hvordan den skal se ud. Når vi bruger ordet ”bare” skal det forstås som et humorfyldt ord, for vi forstår udmærket at denne beslutning kan være den værste. Tilbygnings-inspiration er en vigtig del af processen, for selvom du måske har valgt at bygge til for at få lidt ekstra plads, så er det jo selve udseendet og selve tilbygningens harmoni med huset du skal se på i fremtiden, og derfor er tilbygning og inspiration en vigtig del at søge, så du finder ud af, hvilke type tilbygninger du kan lide, og hvilke du skal undgå.

Søg informationer, kig rundt i nabolaget, kig på internettet og måske også i boligmagasiner. Er der noget du falder for så gem udklip, tag prints eller endnu bedre – tag billeder! Måske kan du lide vinduerne i naboens tilbygning, men facaden i den fra boligbladet. Finder du god tilbygning inspiration, og føler du dig godt tilpas med flere forskellige typer af tilbygninger, så konsulter os gerne. Din inspiration har muligvis givet dig en masse idéer og sammen med vores ekspertise inden for faget og vores viden omkring hvad der er muligt at bygge, så vil vi sammen finde en løsning, som både du og vi kan være tilfredse med.

Inspirationen bør du se som din mulighed for at påvirke udseendet på din tilbygning mest muligt – vi rådgiver altid vores kunder, og er der bestemte ønsker til et byggeprojekt, så tilgodeser vi dem gerne. Vi er af den overbevisning, at den bedst mulige involvering af vore kunder efterlader det bedste resultat, hvilket er vores primære mål, når vi er på en opgave. Er du blevet inspireret? Så kontakt os endelig til en snak om din fremtidige tilbygning.

Kontakt os

Smid os en besked og vi svare dig hurtigst muligt.