Støbning af betongulv

Home / Støbning af betongulv

Skal du have støbt betongulv?

Få et tilbud på støbning af betongulv.

Ring på: 4131 7030

Eller send os en mail

Hvorfor vælge MurerBorg til støbning af dit betongulv?

At støbe et betongulv kræver præcision, og viden inden for området. Du skal kende det korrekte beton blandingsforhold for at ende op med et godt resultat.

Støbning af betongulv er en økonomisk fordelagtig løsning, og du kan støbe i beton både indenfor og udendørs. Beton er et råt naturprodukt og kan bruges til mange projekter. Støbning af betongulve er blevet en populær løsning hos mange, og hos MurerBorg sikrer vi dig, at vi kan levere det betongulv du går og ønsker dig.

Støbning af betongulv kræver viden omkring beton, blandingsforhold og tørretid, og ikke mindst stor præcision omkring arbejdet. Når der skal støbes gulv skal det sikres at overfladen er jævn, at gulvet er lige, og at udseendet er i top.

Vi anbefaler derfor altid at vores kunder konsulterer en fagmand, da dette kan være vanskeligt at sikre som privat person, og derfor kan være et ambitiøst gør det selv projekt. At støbe gulv er en del af vores palette af kompetencer hos MurerBorg, så kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud

  • Økonomisk fordelagtigt
  • Råt naturmateriale
  • Kan bruges inde og ude
  • Kræver præcision
  • Alsidigt materiale
  • Moderne løsning

Støbning af betongulv

Få et tilbud på nedrivning af din bærende væg
Ring på: 4131 7030
Eller send os en mail

Kontakt os

Smid os en besked og vi svare dig hurtigst muligt.