Om MurerBorg

Home / Om MurerBorg

MurerBorg – vores filosofi

Har du en idé eller et brændende ønske om at få lavet noget helt bestemt, deltager vi gerne i denne beslutningsproces og rådgiver dig, så du ender op med det resultat du havde forestillet dig.

Hos Murermester Borg har vi stor ekspertise inden for en lang række opgaver, og udfører kun arbejde med den kvalitet vi som virksomhed kan stå inde for. Vi bestræber os på at levere en god kundeservice og et funktionelt og attraktivt stykke arbejde, som sikrer at vores kunder er tilfredse.

MurerBorg er håndværker med stort H, og går hverken på kompromis med kvalitet eller dine ønsker.

Om du skal bruge en murer til at renovere dit badeværelse, pudse din facade eller noget helt tredje, så løser vi gerne opgaven for dig.

Du kan se et lille udpluk af vores referencer her. 

Skal Murer Borg løse din næste mureropgave, så kontakt os, vi står klar til at rådgive og hjælpe dig.

 

Vi servicerer kunder på hele Sjælland

Murermester Borg er et veletableret murerfirma med base i København. Så søger du murer i København, løser vi gerne opgaven for dig.

Murer Borg løser desuden opgaver for kunder på hele Sjælland, store som små, hvor kunden og kvaliteten er i højsædet.

Efter en årrække i branchen har MurerBorg stor erfaring med alt inden for murerfaget. Vi sætter kunden i højsædet, og vi er ikke tilfredse, før vores kunder er. MurerBorg lever af kunder, og derfor er vores vigtigste mission, at levere et stykke kvalitets-arbejde, der gør at vores kunder er glade og tilfredse.

Lad os kontakte dig!

Vi kontakter dig indenfor 24 timer

Kontakt os

Smid os en besked og vi svare dig hurtigst muligt.