Fuge

Home / Fuge

Vil du have en flot finish?

Få et tilbud på dit fuge projekt
Fås i et utal af nuancer
Ring på: 4131 7030
Eller send os en mail

Hvorfor vælge MurerBorg til dit fuge projekt?

Fuge giver typisk lige et rum den ekstra finish. Om det er vådrumsfuge, fuge af gulvklinker eller almindeligt fugearbejde, så er det en lille indsats at sætte ind, for et meget flottere resultat.

Fuge er beregnet til at udjævne utætheder og være med til at shine et rum op. Udover dette beskytter fugen i badeværelset dig mod, at der hober sig fugt op imellem fliserne eller klinkerne, samtidig med at der dannes et flot helhedsindtryk.

Valg af fuge kan spille en afgørende rolle for rummets udseende i eksempelvis et rum med gulvklinker.

  • Fuge giver en flot finish
  • Fås i mange farver
  • Perfekt afslutning af arbejdet
  • Udjævner utætheder
  • Akrylfuge & Vådrumsfuge
  • Minimerer fugtskader i vådrum

Fuge i alle afskygninger

Der findes mange forskellige typer fuge, du kender måske akrylfugen som du måske selv har gået og arbejdet med rundt i huset?

Udover denne type fuge, bruger mange fugen i badeværelset til at skabe helhed og et bestemt udtryk. Nogle vælger en kontrastfarve som eksempelvis en sort gulvfuge til hvide klinker, og andre vil synes at hvide klinker matcher med hvid fuge, og derfor vælger denne farve. Får du udført en mureropgave hos os fuger vi naturligvis for dig.

Det skaber en fuldendthed – såvel som det er en praktisk løsning – og da vi ønsker at levere det bedst mulige resultat til dig, går vi heller ikke på kompromis, hvad angår fuge.

Fuge

Få et tilbud på nedrivning af din bærende væg
Ring på: 4131 7030
Eller send os en mail

Kontakt os

Smid os en besked og vi svare dig hurtigst muligt.