Facadepuds

Home / Facadepuds

Skal husets ydre have en make over?

Få et tilbud på en flot facade med facadepuds
Ring på: 4131 7030
Eller send os en mail

Facadepuds – Er det tid til at give huset en make over?

At få pudset din facade op med facadepuds er vejen frem, hvis din facade på dit hus krakelerer, eller pudsen er begyndt at falde af.

Facadepuds forhindrer at fugten kan trænge ind. Er din facade krakeleret kan fugten ikke forsvinde når den først er trængt ind, og derfor er facadepuds ikke kun en kosmetisk reparation. Får du ikke repareret skaderne kan det i værste tilfælde betyde, at frost kan trænge ind i husets mursten og disse kan i værste fald sprænge. Årsagen til at facader kan krakelere kan både være på grund af frost, men også generel fugt. Din facade bliver udsat for forskellige vindforhold, og vand og sne kan være en årsag til at din facade giver efter. Når der er fugt eller frostskader udvider puset sig og slipper sit underlag, hvilket resulterer i krakeleringer og løst puds på facaden. Er fugt årsag til krakeleringen kan dette skyldes et fugtigt indeklima eller byggefugt. Hvis du skal forebygge løs puds, skal du banke det løse puds af, og facaden skal pudses op på ny.

For at forhindrer at du igen kan komme til at døje med løst puds, er det essentielt at finde roden til problemet, og dermed kunne fastslå om pudset krakelerer grundet frostskader, eller grundet fugtskader som skabes af fugt i husets rum. Hos MurerBorg er vi specialister i facadepuds, og vi reparerer på alle slags facader. Vi rådgiver vores kunder, så du kan ende med et resultat du kan være tilfreds med.

Har du ikke selv mod på opgaven, og har brug for en murer, så er du velkommen til at kontakte os for et tilbud på din konkrete opgave.

  • Find årsagen til krakelerede facader
  • Facadepuds minimerer fugtskader
  • Ikke kun en kosmetisk løsning
  • Vi klarer små og store reparationer
  • Vi fjerner krakeleret puds
  • Vi sikrer dit hus mod fugt

Facadepuds

Få et tilbud på nedrivning af din bærende væg
Ring på: 4131 7030
Eller send os en mail

Kontakt os

Smid os en besked og vi svare dig hurtigst muligt.