Bærende væg

Home / Bærende væg

Vil du vælte en bærende væg?

Få et tilbud på nedrivning af din bærende væg
Vi er eksperter på området!
Ring på: 4131 7030
Eller send os en mail

Hvorfor vælge MurerBorg til at fjerne din bærende væg?

Ønsker du at fjerne en bærende væg og slå to rum sammen, og i stedet for to mindre rum, få et stort rum med masser af plads?

Måske er ungerne flyttet hjemmefra, og I har ikke behov for alle værelserne? Måske har du altid drømt om et køkkenalrum og vil vælte den bærende væg fra stuen og ud til køkkenet?

Det kan sagtens lade sig gøre

Mange lader sig afskrække af at væggen er bærende, og det kan virke som et risikabelt valg at vælte sådan en væg, og det er en helt berettiget tanke. Men det kan lade sig gøre, men du bør gå grundigt til værks og søge råd hos en fagmand, der har erfaring på området – det er din garanti for at projektet bliver en succes og ikke en fiasko med

            Et godt råd

  • Konsulter altid en fagmand
  • Overvej om væggen skal fjernes helt
  • Huset skal stives godt af
        Hos MurerBorg får du

  • Fjernet din bærende væg
  • Fjernet materialet efter nedrivning
  • Reparation af eksisterende væg

Kloge valg sikrer dig og dit hus

Et klogt valg, når du vil vælte en bærende væg, er at konsultere en fagmand.

Når du vælter en væg som er bærende i huset, skal huset stives af på anden vis, typisk ved brug af en form for stålkonstruktion som kaldes en bjælke.Dette støttesystem sikrer at vægten bæres af bjælken, som før var en væg, og derfor er det utroligt vigtigt at processen foregår korrekt.

Hos MurerBorg har vi stor erfaring med at fjerne en bærende væg. Vi river væggen ned for dig, og vi fjerner den efterfølgende, hvorefter vi bygger væggen op til den resterende del af væggen. Her er det essentielt at benytte de rette materiale, for at undgå sætningsrevner.

Sætningsrevner opstår ved forskydninger, og derfor bruger vi hos MurerBorg ekspansionsmørtel der forhindrer disse forskydninger, og derfor eliminerer sætningsrevner i dit hus.

Vi råder dig altid til at konsultere en fagmand hvis du skal fjerne en bærende væg, da dette vil sikre dig og dit hus i fremtiden.

Hos MurerBorg løser vi gerne opgaven for dig – og du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Fjerne bærende væg

Fjerne en bærende væg – er det nu sikkert? Har du planer om at fjerne en bærende væg og slå to rum sammen til et stort?

Fortvivl ikke, det er muligt på trods af, at mange måske ser det som et projekt man helst ikke skal vove sig ud i.

Får du en fagmand til at løse opgaven, kan du trygt fjerne væggen, selvom den er bærende, det hele handler om at kompensere for den væg du vil fjerne, og stive huset af på anden vis, så der er nogen der bærer vægten fra huset. Dette vil typisk være at sætte en bjælke, i form af en stålkonstruktion, op, og derefter fjerne den bærende væg.

På trods af at det muligvis lyder enkelt, er der en risiko forbundet med, og derfor bør du aldrig påbegynde dette projekt uden at have en fagmand, med viden inden for området, til at konsultere med.

Med en fagmand er du sikret

Fjerne en bærende væg – hvem skal du have fat i til at udføre opgaven?

Vi har stor erfaring og ekspertise inden for området, og ved hvad det kræves for at den bærende væg kan fjernes, på sikker vis.

Med en fagmand på projektet sikrer du at huset stives sikkert af.  Vi river den bærende væg ned og fjerner den for dig. Du bør overveje at have en murer på projektet, så der kan mures op til den tilbageværende væg på sikker vis, uden en risiko for sætningsskader. Dette undgås ved at bruge de korrekte materialer, som vi hos Murerborg har stor erfaring med.

Vil du fjerne en af de bærende vægge i dit hus  – kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud, eller for råd og vejledning i projektet.

Bærende væg

Få et tilbud på nedrivning af din bærende væg
Ring på: 4131 7030
Eller send os en mail

Kontakt os

Smid os en besked og vi svare dig hurtigst muligt.